Kedves Látogató!

Szeretettel és kíváncsian várom véleményed.

Vendégkönyv

Köszönet

Kedves "Idegen"! | 2014.02.22

Köszönöm, hogy írásaid közzéteszed, tartalmasak, kedvesek, szépek...Én is most kezdtem el "eregetni" szárnyaim a virtuális világban, annyi különbséggel, hogy én szakmai fronton. Köszönöm: Barka

Szerelmes levél készítés

Lena V | 2014.02.21

Azt a mindenit... (Ide most képzelj el sok-sok-sok tátott szájú, leesett állú szmájlit, majd néhány elismerő füttyentést).
Én azt vallom, hogy az lesz a legértékesebb, legszebb ajándék, amire tényleg az idejét áldozza az ember.
És ezt a lányok is értékelik :)

A nők valójában mit akarnak?

Lena V | 2014.01.26

Ahogy én látom, leginkább azt akarjuk, hogy mindig irányíthassuk magunk körül a dolgokat. És nagyon tudunk haragudni, ha a fiú nem az eltervezett forgatókönyvnek megfelelően viselkedik, netán még szórakozik is velünk. Senki sem szereti, ha játszanak vele, de azt hiszem ez nem nemhez kötött dolog.
És igen, sokszor magunk sem tudjuk, hogy mit akarunk... azt viszont mindig, hogy mit/kit nem akarunk.

Folytasd Harcos, és sikert aratsz! ;)

egy barát | 2013.12.31

https://www.youtube.com/watch?v=AJ0sW7KOFhU#t=284

Egy olvasó 'válasza'

Nyuszifül | 2013.12.31

Olvastam decemberi történeted. Sajnálom, hogy ennyi szomorúság ért. A gyász valóban megnehezíti az ünnepeket, ezeket az időszakokat át kell vészelni. Voltak szebb napok, és lehetnek is! :) Annyit mondhatok, hogy ne add fel! És persze a következő évet alakítsd álmaid szerint. "If you can dream it, you can do it." -ahogy egy angol ' mondás' tartja. Lényeg, hogy tarts ki vágyaid mellett.
A szerelem.. nos igen, fájó dolog mikor csalódsz egy lányban (vagy fiúban). De az élet hosszú (bár tény véges), de nem szabad leragadni egyetlen személynél, fiatal vagy, az élet előtted. Ne szomorkodj! "Akkor mosolyogj a legszebben, mikor a legjobban fáj!" Meg fogod találni A lányt, aki viszontszeretni fog téged, efelől semmi kétségem. Adj neki időt! Sikerekben gazdag boldog újévet kívánok! :)

<< 1 | 2

Új hozzászólás hozzáadása